Betere marketing begint met betere teksten.

Dit is hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien met converterende copy.

De Copy Boosters Groeipakketten

Winnende Marketingboodschap

750,-
  • We schrijven een Winnende Marketingboodschap voor je bedrijf of merk
  • We ontwikkelen een effectieve strategie op maat om deze boodschap voor je bedrijf of merk in te zetten

Winstgevende Website

2495,-

Pakket Winnende Marketingboodschap en...


  • We schrijven én ontwerpen de homepage voor je website
  • We schrijven de teksten voor nog 3 van je belangrijkste pagina's
Totaalpakket

Salesfunnel Compleet

4295,-

Pakket Winnende Marketingboodschap + Pakket Winstgevende Website en...


  • We schrijven een complete E-mail Funnel (6 e-mails)
  • We schrijven én ontwerpen een Converterende Landingspagina
  • We schrijven én ontwerpen de Ultieme Verkooppagina voor jouw product of dienst
  • We schrijven 3 Social Media Advertenties (platform naar keuze)

Liever een aanbod op maat? Dat kan ook!

Onze specialismen

Brand Copy

Alles valt of staat met een winnende marketingboodschap. Wij helpen jou aan meer online succes, door het ontwikkelen van een marketingboodschap op maat die je klant begrijpt én raakt.

Website Copy

Je website teksten zijn onmisbaar voor online succes. Van autoriteitspagina's zoals je homepage en jouw verhaal, tot converterende landings- en salespagina's.

E-mail Copy

Als je van leads ook klanten wilt maken, is e-mail marketing een must. We schrijven graag de ultieme e-mail funnel, e-mail campagne of wekelijkse nieuwsbrief voor je.

Ad Copy

Grijp de aandacht van je doelgroep met spetterende advertenties op Facebook, Instagram, LinkedIn of Google. Of misschien heb je wel het perfecte script nodig voor een webinar of salesvideo?

Ontdek hoe we jouw bedrijf AAN zetten! 🔥

Daan Schmidt Copy Boosters

"Ik durf gerust te zeggen dat de mensen van Copy Boosters de besten in hun vak zijn. De investering verdien je dubbel en dwars terug."

Daan Schmidt - Mede-eigenaar Schmidt communicatie & Oprichter van StoryBrand Nederland

En zo ziet dat er in de praktijk uit!

Klantcase: AllesOverCrypto

Voor het razendsnel groeiende bedrijf AllesOverCrypto, is e-mail marketing ontzettend belangrijk. Verreweg hun meeste klanten komen hieruit voort. Toch hadden ze het gevoel dat er nog méér in zat...


Dus gingen wij aan de slag! We schreven meerdere zorgvuldig opgebouwde e-mail flows voor ze. Met die geautomatiseerde e-mails zorgden we ervoor dat de juiste boodschap, op het juiste moment, bij de juiste persoon terecht kwam.


Hierdoor komen er tientallen extra sales per maand binnen, maar blijven klanten ook langer klant en doen zij vaker een tweede – of derde – aankoop.

Maar daar stopten we niet...

Want daarnaast schrijven we op regelmatige basis e-mail campagnes als er een lancering of een actie is. Zo creëren we meerdere keren per jaar een flinke omzetpiek.


En om dit alles nóg verder te versterken, herschreven we ook de belangrijkste webpagina's die AllesOverCrypto in hun salesproces gebruikt.


De verbeterde conversiepercentages van deze pagina's zorgen ervoor dat ze met dezelfde marketingcampagnes, veel meer resultaat boeken.

En dit was hun reactie:

"We verdienen het mákkelijk terug!"

Als ondernemer denk je altijd dat je zelf het beste over je product kan schrijven. Bovendien had ik al aardig wat boeken verslonden over copywriting, dus dat sterkte mij alleen maar in die overtuiging. Tot ik er de tijd niet meer voor kon vinden en Eric op de deur klopte.

 

En ik ben niet teleurgesteld! Al mijn twijfels werden direct weggenomen toen ik de eerste concept-mails las. Niet alleen was het heerlijk vlot geschreven, ik moest toegeven dat ze beter waren dan al mijn eigen mails over mijn eigen product!


Ik werd op alle vlakken positief verrast en eindelijk heb ik het gevoel dat we alles uit onze e-mailmarketing halen. We krijgen complimenten van (normaal kritische) klanten die opmerken dat de e-mails er flink op vooruit zijn gegaan. En uiteraard het belangrijkst voor elke ondernemer: we verdienen de investering echt mákkelijk terug!
Derek Westra, Co-Founder AllesOverCrypto

Je kunt ons inzetten voor gehele online marketing campagnes

Klantcase: Switch Online Marketing

"Als marketingbureau heb je zoveel petten op en moet je overal verstand van hebben...


Maar als je alles doet, ben je overal gemiddeld in. De kracht zit hem in de specialisatie. Als bureau zit onze kracht in het bedenken van winnende strategieën en het neerzetten van winnende campagnes.


Het schrijven van teksten was bij ons altijd een hoofdpijndossier. Of we waren ellenlang aan het wachten op input van de klant, of we waren urenlang aan het puzzelen om met een goede tekst te komen.


Met Copy Boosters als partner kunnen wij ons 100% focussen op onze eigen kracht en teksten loslaten."

En dat werkt!

"We hebben als geen ander gezien wat het gebruik van winnende teksten betekent voor conversiecijfers, voor de effectiviteit van campagnes en uiteindelijk voor de resultaten voor onze klanten.


Sinds we werken met Copy Boosters zijn onze klantresultaten door het dak gegaan. De manier waarop Copy Boosters tot de kern van de boodschap weet door te dringen en doelgroepen weet te raken met woorden, is uniek


Wij zijn onwijs blij met deze partnership en onze klanten ook. Kan het ieder bureau aanbevelen."


- Chris van der Krieke, Founder Switch Online Marketing

Plan direct een gratis Clarity Call in!

Mijn 10 meest geopende e-mail onderwerpregels ooit

+ 10 templates om zelf onderwerpregels te schrijven die bijna altijd worden geopend en gelezen