De E-mail Conversie Check

Ontdek waar jij geld laat liggen binnen jouw e-mailmarketing en welke concrete stappen jij kunt zetten om e-mail de money & impact maker van je bedrijf te maken.

Ik wil meer verkopen met e-mail


Je weet dat e-mailmarketing onmisbaar is om je bedrijf op te schalen. Maar wat je ook probeert, je krijgt niet de resultaten die je zou moeten krijgen...

Je weet niet wat mogelijk is

Voor je gevoel kun je nog véél meer uit je e-mailmarketing halen. Maar je weet niet precies hoe of wat.


Je hebt geen tijd

Je bent druk met het managen van je bedrijf. Wat zou e-mail je opleveren als je het de aandacht geeft die het verdient?

Geen concreet plan

Je leest veel algemeen advies over wat iedereen zou moeten doen. Maar je wilt weten wat het beste werkt voor JOU.

Je wilt op een toegankelijke manier ontdekken hoe je meer omzet uit e-mail kunt halen, terwijl je een concreet plan krijgt om die stappen binnen jouw bedrijf door te voeren.

Heb je gesleuteld en getweakt, maar hoeveel nieuwe titels je ook schrijft en hoeveel call-to-actions je ook aanpast – er gebeurt niets?

Wat als ik je vertel dat wanneer e-mail op dit moment voor minder dan 40% van je omzet zorgt, je een gigantische kans hebt om te groeien? Dat je jouw product of dienst kunt verkopen en een toegewijde following van superfans kunt bouwen op de automatische piloot?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

E-mail is nog steeds de beste manier om van leads klanten te maken, autoriteit op te bouwen en epische campagnes te draaien...

Eric de Jong, Oprichter van Copy Boosters

Hoi, ik ben Eric! De afgelopen 5 jaar heb ik tientallen ondernemers geholpen met het uitvoeren van winstgevende e-mailmarketing campagnes.

Maar het viel me op dat online ondernemers ontzettend veel kansen laten liggen op het gebied van e-mail. Voornamelijk omdat ze niet weten wat er allemaal mogelijk is, ze er geen tijd voor hebben of ze door de shitload aan informatie op het internet niet eens meer weten waar ze moeten beginnen. 

En dat is ontzettend zonde.

Want inspirerende, persoonlijke en effectieve e-mailmarketing is dé manier om volautomatisch nieuwe klanten en omzet binnen te halen, op een ontspannen manier je bedrijf te laten groeien en stap voor stap uit te kunnen groeien tot de meest succesvolle ondernemers in je markt.

Er bleken echter geen goede oplossingen te zijn die je helpen om te ontdekken wat werkt voor JOU en hoe JIJ je bedrijf kunt laten groeien met e-mail.

Dus besloot ik deze zelf te maken met een aantal voorwaarden:

Laagdrempelig

Iedereen moet kunnen ontdekken hoe ze meer uit e-mail kunnen halen, zonder enorme bedragen te moeten betalen.

Duidelijke uitleg

Het moet voor jou duidelijk zijn waar je moet beginnen, welke stappen je precies moet zetten en wat die stappen je precies gaan opleveren.

Persoonlijke hulp

Je moet alle vragen kunnen stellen die je hebt over het inzetten van e-mailmarketing voor jouw bedrijf en de snelste route naar succes.

Met trots kan ik zeggen dat dit is GELUKT! De 'E-mail Conversie Check' is geboren! Een e-mail audit voor online ondernemers waarin we de prestaties van jouw e-mailmarketing onder de loep nemen. Je krijgt inzicht in wat er goed gaat, wat er beter kan en nog belangrijker... welke concrete stappen jij kunt zetten voor meer omzet uit je e-mailmarketing!

Dus... wil jij van e-mail jouw #1 verkoopkanaal maken, maar weet je niet precies hoe? De E-mail Conversie Check helpt je hiermee!

Inmiddels hebben we 50+ succesvolle ondernemers geholpen, zoals hen:

Ik werd op alle vlakken positief verrast en eindelijk heb ik het gevoel dat we alles uit onze e-mailmarketing halen. We krijgen complimenten van (normaal kritische) klanten die opmerken dat de e-mails er flink op vooruit zijn gegaan. En uiteraard het belangrijkst voor elke ondernemer: we verdienen de investering echt mákkelijk terug!
Derek Westra, Co-Founder AllesOverCrypto
Heel erg blij met de e-mail audit! Van te voren twijfelde ik of dit ons echt verder zou helpen, maar binnen no-time was er een gestructureerd plan. Dat zorgt ervoor dat de lijst met mailadressen nu ook warm blijft en we veel meer verkopen. Als je online ondernemer bent zou ik dit zeker aanbevelen!
Eliene Sonneveld, Founder Sunfield Academy
Ze hebben super goed meegekeken met mijn e-mail funnels en waardevol advies gegeven. Ik merkte direct al het verschil met de oude e-mail funnels. Veel meer reacties van lezers en meer conversie. Ze leggen duidelijk uit, vertellen precies wat je moet doen en waarom, en nog belangrijker: ze denken met je mee. Ik raad deze audit dan ook van harte aan!

Marcel Borst - Eigenaar Ikstopwel.nl

Met de E-mail Conversie Check krijg je...

1. Een persoonlijke video met uitleg

Je krijgt een video waarin we bespreken wat er goed gaat, wat er beter kan en welke kansen je op dit moment mist als het gaat om je e-mails en de bredere strategie. Ook vertellen we je precies hoe je de conversie kunt verbeteren, zodat jij jouw omzetdoelstellingen voor e-mailmarketing kunt crushen.

2. Een uitgeschreven rapport

In het uitgeschreven rapport vatten we onze belangrijkste bevindingen samen, zodat het voor jou gemakkelijk is om de aanbevolen volgende stappen te volgen en vervolgens te implementeren.

3. Een 30-minuten post-audit call

Als je de kans hebt gehad om jouw E-mail Conversion Check door te nemen, hebben we een video call van 30 minuten waarin je ons alle vragen kunt stellen die je nog hebt.

Je weet direct wat je kunt doen voor meer omzet uit je e-mails. Hierdoor heb je eindelijk rust en overzicht en kun jij full focus je bedrijf laten groeien.

Totale waarde: 450EUR
Vandaag slechts: €37

E-mail Conversie Check

Ontdek waar jij geld laat liggen binnen jouw e-mailmarketing en welke concrete stappen jij kunt zetten om e-mail de money & impact maker van je bedrijf te maken.


Dit is alles wat je krijgt:

 • Uitgebreid onderzoek en concreet advies voor meer omzet uit e-mail (200 EUR)
 • Persoonlijk video met uitleg (100 EUR)
 • Uitgeschreven rapport (100 EUR)
 • 30-minuten post-audit call (50 EUR)

Na de E-mail Conversie Check weet je alles over... 

Inkomsten uit e-mail

Ontdek wat de benchmarks zijn als het gaat om inkomsten uit e-mail en waar je nog naartoe kunt groeien. Je komt er dus achter wat er mogelijk is voor jouw bedrijf.

Winstgevende campagnes

We kijken naar de frequentie en de kwaliteit van je campagnes. Daarbij vertellen we je hoe je jouw campagnes zo winstgevend mogelijk kunt maken.

Mailinglijst kwaliteit

Je wilt alleen mensen op je lijst die daadwerkelijk je mails lezen en interactie hebben. We beoordelen de gezondheid van jouw lijst en kijken wat er beter kan.

Cruciale automatiseringen

Niets is geweldiger dan volautomatisch nieuwe klanten en omzet binnenhalen. We kijken of jij de 5 cruciale automatiseringen al toepast en wat de kwaliteit van die automatiseringen is.

Nieuwsbrief best practices

Je wilt je mailinglijst ook onderhouden door consistent van je te laten horen. We beoordelen hoe goed jij dit al doet en hoe je nog veel meer uit je nieuwsbrief campagnes kunt halen.

Converterend aanbod

Een van de peilers van succesvolle e-mailmarketing is dat je regelmatig een goed aanbod doet. Dat is niet hetzelfde als je product of dienst. We adviseren je over het creëren van een onweerstaanbaar aanbod.

Totale waarde: 450EUR
Vandaag slechts: €37

E-mail Conversie Check

Ontdek waar jij geld laat liggen binnen jouw e-mailmarketing en welke concrete stappen jij kunt zetten om e-mail de money & impact maker van je bedrijf te maken.


Dit is alles wat je krijgt:

 • Uitgebreid onderzoek en concreet advies voor meer omzet uit e-mail (200 EUR)
 • Persoonlijk video met uitleg (100 EUR)
 • Uitgeschreven rapport (100 EUR)
 • 30-minuten post-audit call (50 EUR)

E-mail. Het 'old-school' marketing medium dat voorlopig nergens heen gaat...

99% van de e-mail gebruikers checkt hun e-mail iedere dag en de meeste van hen openen hun inbox first things first in de ochtend – nog voordat ze hun social media of het weer checken. En met 4,1 miljard e-mail gebruikers wereldwijd is e-mailmarketing relevanter dan ooit.

De succesvolste bedrijven ter wereld zetten hele teams op hun e-mailmarketing vanwege de voordelen...

 • Dankzij slimme automatiseringen spelen ze tijd vrij en verkopen ze op de automatische piloot
 • Met zorgvuldig uitgedachte campagnes bouwen ze een toegewijde following van superfans
 • Ze zijn de baas over hun eigen data, want hun mailinglijst is daadwerkelijk van hen
 • Hun impact gaat x10 omdat ze constant in contact staan met hun klanten op een persoonlijke manier
 • Nieuwe producten en diensten ontwikkelen is een eitje, want ze vragen feedback aan hun mailinglijst
 • Hun e-mailmarketing versterkt het effect van al hun andere marketing kanalen 

Hoe werkt deze E-mail Audit precies?

1. Boek jouw E-mail Conversie Check

Via deze pagina kun je direct afrekenen en jouw persoonlijke e-mail audit aanschaffen. Daarna vragen we je om een intake formulier in te vullen, zodat wij zo snel mogelijk voor je aan de slag kunnen.

2. Geef ons toegang tot jouw e-mailprogramma

Na het invullen van het intake formulier geef jij ons toegang tot jouw e-mailprogramma (op een veilige manier).

3. Wij gaan aan het werk (terwijl jij achterover leunt en ontspant) 

We gaan door de informatie uit het intake formulier en bekijken je e-mails en de overkoepelende strategie om te bepalen wat er wel werkt, wat niet en waar je geld en klanten laat liggen. Binnen 7 werkdagen ligt jouw E-mail Conversie Check in je inbox, samen met een overzicht van de concrete stappen die jij kunt zetten om e-mail de money & impact maker van je bedrijf te maken.

4. Stel al je vragen tijdens onze post-audit call

Een aantal dagen na het aanleveren van jouw E-mail Conversie Check, hebben we een 30-minuten post-audit call waarin we al je vragen beantwoorden. Op dit punt heb jij alles in handen om van e-mail jouw #1 verkoopkanaal te maken, of je kunt ons inhuren om de verbeteringen voor jou door te voeren.
De mensen van Copy Boosters weten hoe je jouw bedrijf laat groeien met e-mail. Punt. E-mail performance is een vak. En Copy Boosters verstaat dit vak. Wij werken graag met hen samen voor onze opdrachtgevers in diverse branches en industrieën. Ik durf gerust te zeggen dat zij de besten in hun vak zijn. De investering verdien je dubbel en dwars terug.
Daan Schmidt Copy Boosters
Daan Schmidt, Oprichter van StoryBrand Nederland

Zet vandaag jouw eerste stap naar meer omzet.

Klik hieronder om jouw check te claimen.