In 3 stappen direct inzicht in jouw groeikansen

Copy Boosters Formulier

Vul het korte formulier hieronder in

Copy Boosters Discovery Call

We bespreken je case in de Discovery Call

Copy Boosters Groeikansen

Je hebt direct inzicht in jouw groeikansen

Discovery Call Copy Boosters

Stap 1: Aanmeldformulier

Vragen Copy Boosters

Heb je nog vragen?

                   

FAQ gratis discovery call

Wat voor teksten schrijven jullie precies?

Belangrijke vraag! We schrijven enkel teksten met conversie als doel. Social media advertenties, e-mails en webpagina's die (uiteindelijk) moeten leiden tot een aankoop of aanvraag. Dat betekent dus ook dat we géén blogs, SEO teksten of brochures schrijven.

Wat als ik niet tevreden ben met de eerst aangeleverde teksten?

Je mag bij ons – in alle redelijkheid – net zo lang feedback geven tot je 100% tevreden bent over de teksten. We geloven alleen in win-win!

Wat kosten jullie?

Elke klant is anders en daarom zijn onze diensten altijd maatwerk. We berekenen een transparante fee om een duidelijke boodschap neer te zetten waarin je klant (of de doelgroep van je klant) zich herkent om vervolgens de perfecte copy te schrijven, die jou als het goed is meer oplevert dan kost. In de sessie bespreken we jouw specifieke case en de bijbehorende fee.

Hoe lang duurt het voor ik mijn teksten heb?

Ook hiervoor geldt dat elke klant anders is en dus ook elke opdracht. Wel geven we altijd duidelijk aan wanneer je de teksten kunt verwachten én houden we ons hier vervolgens ook aan.

Voor welke branches schrijven jullie?

Hier maken we geen onderscheid in. Iedereen heeft krachtige copy nodig! Wel hanteren we de regel dat we alleen werken voor ondernemers en marketingbureaus die een integere werkwijze hanteren. Daarnaast moet je een goedlopend bedrijf hebben. Alleen dan werkt goede copy namelijk als rocketfuel!

                 

Eliene Sonneveld

Founder Sunfield Academy

We verkopen veel meer!

Heel erg blij met de copywriting van Copy Boosters! Van te voren klinkt het als een behoorlijke investering, maar Eric zorgt ervoor dat alles zorgvuldig gemonitord wordt. Binnen no-time was er een gestructureerd plan. Dat zorgt ervoor dat de lijst met mailadressen nu ook warm blijft en we veel meer verkopen. Als je een bedrijf runt met online diensten of producten, dan zou ik dit zeker aanbevelen!

Vraag nu GRATIS jouw Discovery Call aan!

gratis discovery call


arrow_drop_up arrow_drop_down