Nice to meet you! 

Wij zijn Copy Boosters. Een groep getalenteerde copywriters die de handen ineen hebben geslagen om het leven van ondernemers en agencies makkelijker te maken.

We zijn een geoliede machine van Champions League Copywriters die ongelimiteerd tot je beschikking staat, voor een vast bedrag per maand.

Website teksten, Funnels, Social Media Content; you name it, we write it. Onze copywriters zijn ware meesters in het toepassen van oeroude storytelling principes en combineren dat met state-of-the-art marketingtechnieken.

Daarmee zorgen we voor teksten die raken. Zodat jij weer de juiste snaar bij je doelgroep raakt. Wat maar één ding kan betekenen.

Meer leads, meer omzet, meer klanten en meer impact!

De magie van woorden

Copy Boosters is ontstaan vanuit Switch Online Marketing, waar oprichter Eric de Jong de fijne kneepjes van het online marketing vak leerde van zijn leermeester Chris van der Krieke.

Eric's schrijftalent was al volop aanwezig, de liefde voor marketing groeide met de dag. Hij begon te experimenteren met copywriting methoden bij verschillende klanten en na duizenden schrijfuren kon hij maar één conclusie trekken.

De woorden die je gebruikt zijn bepalend voor het succes dat je hebt als online ondernemer.

Meer engagement, hogere conversies, meer leads, meer klanten en uiteindelijk echt trouwe fans. Dat is wat goede tekst kan doen. En daar willen we jou mee helpen.

Vanaf nu zijn goede teksten voor iedereen beschikbaar. Staar nooit meer in paniek naar een leeg beeldscherm. Vertrouw op het Copy Boosters team. Wij vertalen jouw gedachten en visie naar teksten met effect. 

Plan vandaag nog een call in.

Onweerstaanbare teksten voor je bedrijf

Voor een vaste lage prijs per maand, krijg jij zes maanden lang onbeperkt toegang tot jouw eigen team van professionele copywriters.

Wij ontwikkelen een copywriting strategie op maat en denken constant proactief met je mee voor maximaal resultaat. Ook krijg je een eigen accountmanager die binnen 24 uur reageert op je vragen.

Get ready om de harten van jouw klanten te veroveren met onweerstaanbare teksten die moeiteloos verkopen wat je doet.

Ons team