Nice to meet you! 

Wij zijn Copy Boosters. Een groep getalenteerde copywriters en e-mail marketeers die jou helpen om je bedrijf te laten groeien met inspirerende, persoonlijke en effectieve e-mailmarketing.

Wij geloven dat het niet genoeg is om een middelmatige e-mail uit een kant-en-klaar template of fancy A.I. tool te persen.

Een meesterlijke e-mailcampagne speelt in op de ECHTE wensen, behoeften en verlangens van je lezers en helpt hen om een ECHT probleem op te lossen.

Bij Copy Boosters weten we hoe je intrigerende verhalen vertelt, emotionele verbinding creëert en relaties opbouwt...

Wij weten hoe je one of a kind e-mailmarketing uitvoert waarmee jouw impact x10 gaat.

Het geheim van winstgevende e-mailmarketing

Hoi, ik ben Eric, oprichter van Copy Boosters! De afgelopen 5 jaar heb ik tientallen ondernemers geholpen met het uitvoeren van winstgevende e-mailmarketing campagnes.

En keer op keer zag ik hetzelfde. Het geheim voor de meest succesvolle e-mailcampagnes heeft niets te maken met hoeveel mails je verstuurt, hoe groot je lijst is of zelfs welk type product of dienst je hebt...

Maar het heeft alles te maken met het creëren van een authentieke ervaring, zorgen dat je lezers zich gehoord, betrokken en geïnspireerd voelen en daadwerkelijk waarde brengen.

Inspirerende, persoonlijke en effectieve e-mailmarketing is geworteld in ECHTE menselijke connectie, marketingpsychologie en bewezen conversieprincipes.

En dat is precies hoe we jou helpen om meer te verkopen met e-mail.

State of the art e-mailmarketing voor je bedrijf

Als E-mail Performance Agency helpen we jou om je bedrijf te laten groeien met inspirerende, persoonlijke en effectieve e-mailmarketing. We nemen alles voor je uit handen. We plannen, schrijven en implementeren je mails.

Ons team

Samenwerken met Copy Boosters?