Wij helpen online ondernemers de wereld te veroveren. Woord voor woord.

Nice to meet you! Wij zijn Copy Boosters. Een groep getalenteerde copywriters die de handen ineen hebben geslagen om het leven van ondernemers en agencies makkelijker te maken.

We zijn een geoliede machine van Champions League Copywriters die ongelimiteerd tot je beschikking staat, voor een vast bedrag per maand.

Website teksten, Funnels, Social Media Content; you name it, we write it. Onze copywriters zijn ware meesters in het toepassen van oeroude storytelling principes en combineren dat met state-of-the-art marketingtechnieken.

Daarmee zorgen we voor teksten die raken. Zodat jij weer de juiste snaar bij je doelgroep raakt. Wat maar één ding kan betekenen.

Meer leads, meer omzet, meer klanten en meer impact!

De magie van woorden

Copy Boosters is ontstaan vanuit Switch Online Marketing, waar oprichter Eric de Jong de fijne kneepjes van het online marketing vak leerde van zijn leermeester Chris van der Krieke.

Eric's schrijftalent was al volop aanwezig, de liefde voor marketing groeide met de dag. Hij begon te experimenteren met copywriting methoden bij verschillende klanten en na duizenden schrijfuren kon hij maar één conclusie trekken.

De woorden die je gebruikt zijn bepalend voor het succes dat je hebt als online ondernemer.

Meer engagement, hogere conversies, meer leads, meer klanten en uiteindelijk echt trouwe fans. Dat is wat goede tekst kan doen. En daar willen we jou mee helpen.

Vanaf nu zijn goede teksten voor iedereen beschikbaar. Staar nooit meer in paniek naar een leeg beeldscherm. Vertrouw op het Copy Boosters team. Wij vertalen jouw gedachten en visie naar teksten met effect. 

Plan vandaag nog een call in.

Onbeperkt teksten voor je bedrijf

Als je met ons samenwerkt, heb je toegang tot een volledig team van professionele copywriters. Voor een vast bedrag per maand van 1450 euro, kun je onbeperkt al je copywriting opdrachten bij ons neerleggen. Veel goedkoper dan een copywriter in dienst nemen en veel minder gedoe dan het uitbesteden van losse opdrachten aan een freelancer. Daarnaast denken wij constant proactief met je mee en geven we advies over het inzetten en verbeteren van je teksten. Je krijgt je eigen accountmanager die binnen 24 uur reageert op je vragen en een team van copywriters dat state of the art teksten voor je schrijft.

Ons team

Samenwerken met Copy Boosters?