Wij zijn het geheime wapen van jouw marketingbureau

Blaas je klanten omver met onweerstaanbare teksten die naadloos aansluiten op jouw vakkundige campagnes.

Wat als jij alle teksten voor je klanten uit handen kunt geven?

Copywriting is misschien niet dé expertise van jouw marketingbureau. Maar het is een cruciaal onderdeel van effectieve campagnes voor je klanten.

Vaak blijft de tekst een beetje in het midden liggen. En dus:

  1. Levert de klant een flinterdunne tekst aan waar totaal geen gedachte achter zit.
  2. Moet je ontzettend lang wachten, op wat waardeloze input blijkt.
  3. Probeer je het zelf te doen, maar is er eigenlijk niemand in je team die zich 100% toelegt op het toveren met woorden.
  4. Lever je niet het optimale resultaat voor je klanten, omdat de teksten de plank misslaan.

Gelukkig is copywriting wel ónze specialiteit. We begrijpen je uitdagingen, zijn on demand beschikbaar en schrijven teksten voor elk onderdeel van de marketingcampagne.

Tijd om je klanten omver te blazen met verbluffende resultaten!

"De besten in hun vak"
De mensen van Copy Boosters schrijven teksten die zorgen voor conversie. Punt. Copywriting is een vak. En Copy Boosters verstaat dit vak. Wij werken graag met hen samen voor onze opdrachtgevers in diverse branches en industrieën. Ik durf gerust te zeggen dat zij de besten in hun vak zijn. De investering verdien je dubbel en dwars terug.
Daan Schmidt Copy Boosters
Daan Schmidt - Mede-eigenaar Schmidt communicatie & Oprichter van StoryBrand Nederland

Jouw partner voor copywriting die verbindt en verkoopt

Absolute Experts

Je hoeft ons niet te managen. Onze professionele copywriters weten precies hoe ze jouw marketingcampagnes keer op keer versterken met onweerstaanbare teksten.

One Stop Shop

Je eigen team van copywriters staat on demand tot je beschikking. Wat je op dat moment ook nodig hebt, wij strepen het van je takenlijst. Één aanspreekpunt voor al jouw verkoopteksten.

Snel en Flexibel

Veeleisende klanten met scherpe deadlines? Wij zorgen dat je de kwaliteit levert die jouw klanten van je verwachten. Daarnaast zijn we perfect ingespeeld op jouw wisselende behoefte aan tekst.

Hier kunnen we jouw klanten mee helpen

Brand Copy

We ontwikkelen een winnende marketingboodschap op maat. Eentje die uitstraalt wie jij bent en wat je doet. Door te voeren in je hele bedrijf.

Homepage & Website

Wij helpen je graag bij het schrijven van de ultieme homepage die mensen razend enthousiast maakt. Net als bij je andere website teksten.

E-mail Funnels

We schrijven geautomatiseerde e-mail funnels waarmee je leads omzet in klanten en waarmee klanten dan weer enthousiaste fans worden.

Webinar Scripts

Webinars zijn een van de beste manieren om je online onderneming te laten groeien. Wij schrijven het ultieme webinar script voor je.

Over Ons Pagina's

Je 'over ons' pagina is een cruciale pagina die bijdraagt aan je autoriteit. Het is de pagina die mensen bezoeken om te kijken of er een match is.

Lead Magnets

 Dit zijn – vaak gratis – producten waarmee je leads binnenhaalt voor je bedrijf. Denk aan E-books, Whitepapers, Templates of Mini Guides.

Ads

Advertenties nodig waar niet voorbij valt te scrollen? Van Facebook, Instagram & LinkedIn, tot Google, TikTok, YouTube & Pinterest. We got you!

Landingspagina's

Kortere pagina's die vooral bedoeld zijn om leads binnen te halen voor je bedrijf. Onmisbaar voor het bouwen van een gedegen following.

Verkooppagina's

Je verkooppagina's zijn je money makers! Hier draait het om overtuigende teksten, klassieke marketingprincipes en bewezen beïnvloedingstechnieken.

Social Captions & Posts

Als online ondernemer is je aanwezigheid op social media cruciaal. Wij schrijven social media posts waarmee je jouw merk uitbouwt.

E-mailmarketing

Of je nu een nieuwsbrief wilt versturen, je e-mail funnels wilt optimaliseren of een uitgebreide e-mail campagne wilt lanceren.

Case Studies

Heb je prachtige cases gedraaid voor jouw klanten? Dan wil je die graag laten zien. Wij werken deze graag voor je uit! Zo weet iedereen hoe waardevol jij bent.

Blogs

Ben je op zoek naar een team dat daadwerkelijk inhoudelijk sterke artikelen kan schrijven? Look no further!

Video Scripts

Video is de toekomst! Maar aan de basis van een goede video ligt een goed script. Wij schrijven ze! Wat voor video je ook nodig hebt.

Offline Producten

Oké, je bent online ondernemer. Maar je hebt ook wel eens offline uitingen nodig zoals een toffe brochure. Dan kun je ook bij ons terecht!
"Het schrijven van teksten was bij ons altijd een hoofdpijndossier. Of we waren ellenlang aan het wachten op input van de klant, of we waren urenlang aan het puzzelen om met een goede tekst te komen. We hebben als geen ander gezien wat copywriting betekent voor conversiecijfers, voor de effectiviteit van campagnes en uiteindelijk voor de resultaten voor onze klanten. De manier waarop Copy Boosters tot de kern van de boodschap weet door te dringen en doelgroepen weet te raken met woorden, is uniek."
Chris van der Krieke – Eigenaar Switch Online Marketing

State Of
The Art Copywriting

Wij schrijven tot de blaren op onze handen staan en we jouw verwachtingen overtroffen hebben. Net zoals we bij deze geweldige bedrijven deden.

Move over, boring copy.

Bij Copy Boosters vind je geen pennenlikkers, woordenboek fanaten of grammatica ridders.

Wij zijn de superheroes van de copywriting wereld die uit persoonlijke ervaring weten: copy sells

Onze copywriters zijn ware meesters in het toepassen van oeroude storytelling principes en combineren dat met state-of-the-art marketingtechnieken.

Onze missie is dan ook simpel: online ondernemers helpen om de wereld te veroveren. Woord voor woord.

Met fresh skills en keiharde creativiteit helpen wij online ondernemers impact te maken met elke zin.

Laat je teksten over aan je eigen copywriting partner