Zet je bedrijf on fire met copywriting die verbindt en verkoopt 🔥

Met The Copy Fix schrijft je eigen team van copywriters alle teksten die je nodig hebt voor meer leads, nieuwe klanten en meer omzet.

Geef alle teksten voor je bedrijf uit handen

Je eigen toegewijde team van copywriters

Teksten die moeiteloos verkopen wat jij doet

Loop jij klanten mis door slechte teksten?

Jij bent een online ondernemer met passie, kennis én een missie.

Een mooi product, een intrigerende oplossing of een uniek inzicht: jij hebt een one-of-a-kind story die je met de wereld moet delen.

Maar dat verhaal ook daadwerkelijk in woorden gieten? 

Als online ondernemer is schrijven één van de taken die erbij is gekomen. En hoewel je hebt leren schrijven op school, heb je nooit geleerd hoe je moet schrijven om te verkopen.

En dus:

 1. Schaaf je al maanden aan je website teksten
 2. Werk je tot diep in de nacht aan je nieuwsbrieven
 3. Verslijt je uren aan je social media content

En dat terwijl er al die tijd een kant en klare oplossing voor je klaar stond.

Een oplossing waarbij je altijd verzekerd bent van onweerstaanbare teksten en je nooit meer één woord hoeft te typen!

Daan Schmidt Copy Boosters

"Ik durf gerust te zeggen dat de mensen van Copy Boosters de besten in hun vak zijn. De investering verdien je dubbel en dwars terug."

Daan Schmidt - Mede-eigenaar Schmidt communicatie & Oprichter van StoryBrand Nederland

Goede teksten schrijven kost tijd. 

Geweldige teksten vergen nog véél meer.

Wist je dat tekst 2x belangrijker is voor conversie dan design? Dat blijkt uit onderzoek van Unbounce, die onderzoek deed naar maar liefst 40.000 (!) landingspagina's.

Maar dan moet je dus wel structureel met je teksten aan de gang. Niet hier en daar een kleine aanpassing, maar:

 • AL je teksten on point
 • Jouw verhaal kraakhelder overbrengen
 • En je doelgroep raken

Anders blijf jij je voelen als een roepende in de woestijn... Daarom geven we jou wat je écht nodig hebt:

 • Onbeperkte teksten die overtuigen en nóóit meer loslaten
 • Je eigen toegewijde team van professionele copywriters
 • Op maat strategie voor meer klanten door sterke teksten

Zonder ooit nog één enkel woord te schrijven zet je leads om in klanten, en maak je van klanten life-long fans met  ...

De enige copywriting service in Nederland en België waar je onbeperkt toegang krijgt tot je eigen team van ervaren copywriters, voor onweerstaanbare teksten.

Met The Copy Fix gaat jouw bedrijf in 6 maanden van nice to know naar impossible to forget, en krijgen jouw klanten spontaan zin om op de 'KOOP' knop te drukken. 

Gebaseerd op onze bewezen Copy Boosters Methode

Meer verkopen met sterke teksten begint met duidelijkheid. We schrijven een heldere marketingboodschap: het geheime wapen om gehoord, gezien en begrepen te worden. Ook optimaliseren we jouw aanbod.
Zonder connectie, geen conversie. Alles draait om het verbinden van je doelgroep met jouw verhaal. We schrijven de basispagina's van je website die belangrijke connectie triggers bevatten.
De verbinding is er. Nu is het tijd voor actie! Het schrijven van alle onderdelen die zorgen voor klanten. Van e-mail funnels en landingspagina's tot verkooppagina's en social media advertenties.
Tijd om jouw conversiemachine verder op te stoken. Van social media captions en posts tot e-mail nieuwsbrieven en blogs. Of wat dacht je van het lanceren en uitwerken van nieuwe campagnes?

Hiermee gaan we 6 maanden lang voor jou aan de slag

Fase 1: Clarify

We ontwikkelen een winnende marketingboodschap op maat. Eentje die uitstraalt wie jij bent en wat je doet. Door te voeren in je hele bedrijf.
Wij helpen je om jouw aanbod zo te presenteren dat het onweerstaanbaar is voor jouw ideale klanten. Hier valt of staat alles mee.
Hoe kan jouw bedrijf groeien dankzij sterke teksten? Wat zijn je belangrijkste doelstellingen? Je krijgt een strategie op maat.

Fase 2: Connect

Wij helpen je graag bij het schrijven van de ultieme homepage die mensen razend enthousiast maakt. Net als bij je andere website teksten.
Je 'over ons' pagina is een cruciale pagina die bijdraagt aan je autoriteit. Het is de pagina die mensen bezoeken om te kijken of er een match is.
 Dit zijn – vaak gratis – producten waarmee je leads binnenhaalt voor je bedrijf. Denk aan E-books, Whitepapers, Templates of Mini Guides.
Webinars zijn een van de beste manieren om je online onderneming te laten groeien. Wij schrijven het ultieme webinar script voor je.

Fase 3: Convert

Advertenties nodig waar niet voorbij valt te scrollen? Van Facebook, Instagram & LinkedIn, tot Google, TikTok, YouTube & Pinterest. We got you!
Kortere pagina's die vooral bedoeld zijn om leads binnen te halen voor je bedrijf. Onmisbaar voor het bouwen van een gedegen following.
We schrijven een geautomatiseerde e-mail funnel waarmee je leads omzet in klanten en waarmee klanten dan weer enthousiaste fans worden.
Je verkooppagina's zijn je money makers! Hier draait het om overtuigende teksten, klassieke marketingprincipes en bewezen beïnvloedingstechnieken.

Fase 4: Commit

Als online ondernemer is je aanwezigheid op social media cruciaal. Wij schrijven social media posts waarmee je jouw merk uitbouwt.
Of je nu een nieuwsbrief wilt versturen, je e-mail funnels wilt optimaliseren of een uitgebreide e-mail campagne wilt lanceren.
Heb je prachtige cases gedraaid voor jouw klanten? Dan wil je die graag laten zien. Wij werken deze graag voor je uit! Zo weet iedereen hoe waardevol jij bent.
Ben je op zoek naar een team dat daadwerkelijk inhoudelijk sterke artikelen kan schrijven? Look no further!
Video is de toekomst! Maar aan de basis van een goede video ligt een goed script. Wij schrijven ze! Wat voor video je ook nodig hebt.
Oké, je bent online ondernemer. Maar je hebt ook wel eens offline uitingen nodig zoals een toffe brochure. Dan kun je ook bij ons terecht!

Wat krijg je precies in deze 6 maanden?

 • Een copywriting strategie op maat voor jouw bedrijf
 • Je eigen team van professionele copywriters die deze strategie uitvoeren
 • Je persoonlijke accountmanager die elke dag beschikbaar is voor vragen en advies
 • Tweewekelijkse strategie calls om de voortgang te bespreken
 • AL je teksten on point en geoptimaliseerd voor conversie
 • Jouw verhaal kraakhelder doorvertaald binnen alle onderdelen van je bedrijf
 • Meer leads, nieuwe klanten en meer omzet met authentieke marketing die raakt

Hoeveel kost The Copy Fix?

Laten we eerlijk zijn. Je kunt natuurlijk ook gewoon jouw eigen copywriter aannemen.


Maar een copywriter met ervaring én the magic touch kost je als werkgever...


... Minstens €3000,- per maand.


Met The Copy Fix krijg je een team van de beste copywriters tot je beschikking

voor minder dan de helft.

De 4 geheimen voor het schrijven van effectieve titels
€3000,-
1450,- per maand

The Copy Fix

Onze copywriters staan zes maanden lang, elke dag voor je klaar om de meest onweerstaanbare teksten voor jouw bedrijf te schrijven. Je krijgt je eigen projectmanager die een copywriting strategie op maat ontwerpt en die proactief met je meedenkt. Jouw verhaal spat van het scherm en klanten staan in de rij.

Co-Founder AllesOverCrypto

"We verdienen het mákkelijk terug!"

Ik werd op alle vlakken positief verrast en eindelijk heb ik het gevoel dat we alles uit onze e-mailmarketing halen. We krijgen complimenten van (normaal kritische) klanten die opmerken dat de e-mails er flink op vooruit zijn gegaan. En uiteraard het belangrijkst voor elke ondernemer: we verdienen de investering echt mákkelijk terug!

Wij schrijven teksten vanuit ons hart

Wil je succesvol zijn als ondernemer in de online marketing wereld van nu? Dan zijn doeltreffende teksten onmisbaar. 

Wij geloven dat marketing niet schreeuwerig of manipulerend hoeft te zijn. Marketing moet raak zijn. Daarom is het cruciaal om ook een verhaal te vertellen dat RAAK is. Dat eerlijk en authentiek is. Dat opvalt.

Dat betekent dat we niet alleen resultaatgericht zijn, maar we óók vanuit ons hart werken. Want alleen als jij de juiste snaar weet te raken bij je doelgroep, kun je écht succesvol worden.

De teksten die we voor je schrijven zijn daarom persoonlijk en zorgen voor compassie. Maar vooral voor: ACTIE!

Stel je voor: je eigen copywriting team altijd paraat...

Een bottom line om blij van te worden

Onze copywriters hebben een simpele missie: teksten schrijven die écht verkopen. En dat merk je meteen. Verkoop méér en verkoop béter met onze conversion copywriting.

Keiharde conversies & life-long fans

Een enkele verkoop? Da's leuk. Maar klanten die keer op keer terugkomen en al hun vrienden meeslepen? Now we're talking! Wij schrijven teksten waar jouw fans niet weg van kunnen kijken.
Met The Copy Fix krijg je niet alleen een team aan copywriters, maar jouw eigen hype squad. Wij geloven in jouw one-of-a-kind vision en zorgen ervoor dat je er overal met kop en schouders bovenuit steekt.
Geef je teksten met vertrouwen uit handen en focus je 100% op jouw eigen krachten. Groei je bedrijf en maak je ambities werkelijkheid; we'll take care of the copy.
Heb jij het idee dat er meer in zit? Wij dringen door tot de kern van jouw boodschap en zorgen hiermee voor resultaten en bereik dat je niet voor mogelijk hield.
De beste copywriters van Nederland en België? Dat is een zeldzame soort. Wij zijn een klein team en nemen niet zomaar elke superhero aan.
Wij geven elke klant onze volledige aandacht. Je krijgt bij ons je eigen team aan copywriters en een persoonlijke accountmanager. Daarom werken we graag 6 maanden met je samen: zo leren we elkaar écht kennen.
Wie houdt er van eenheidsworst? No, thank you. Wij werken alleen met bedrijven samen waar wij écht in geloven, en zij krijgen van ons kakelverse copy die je nergens anders terugvindt.

Next level gaan met onbeperkte teksten die verkopen?

En andere FAQ's over The Copy Fix.

Waarom werken jullie in termijnen van 6 maanden?

De kracht van marketingteksten ligt in de samenhang. Je klanten leren je pas echt kennen en vertrouwen als alle copy dezelfde toon en feeling heeft. En vertrouwen? Dat zie je terug in solid sales. Daarom kiezen we ervoor om minstens 6 maanden met je samen te werken. Zo zorgen we ervoor dat binnen een halfjaar jouw onderneming een stem en een richting krijgt, en de klanten zich in jouw schoot werpen.

Vertel: hoe zit dat met die unlimited teksten?

Heel simpel: wij zeggen geen nee. Blogs, website teksten, Facebook ads? Check, check, check! Zoveel je nodig hebt, één vaste prijs. Wel geven we aan hoe lang iets gaat duren. En vertellen we je met welke copywriting onderdelen jouw bedrijf het snelst zal groeien. Met een home- en salespage zijn onze schrijvers wel even zoet, dus zul je even moeten wachten voordat je de volgende opdracht over de schutting gooit. Ads daarentegen? Die zijn een heel stuk korter, so keep them coming!

Hoe weet ik zeker dat jullie thuis zijn in mijn branche?

Het korte antwoord: dat zijn we niet. Wij zijn copywriters. Ons specialisme is teksten schrijven die verkopen. Wat blijkt? De oeroude storytelling principes en state-of-the-art marketingtechnieken die wij feilloos onder de knie hebben kun je inzetten voor élke branche. Of je nou werkt in recycling of retreats, software of homeware, wij voelen ons thuis in de teksten waarmee jij jouw markt gaat veroveren.

Hoe vaak heb ik contact met mijn accountmanager?

Zo vaak jij daar behoefte aan hebt. Mails ons en je krijgt in ieder geval binnen 24 uur antwoord op jouw vraag. Daarnaast hebben we tweewekelijks face-to-face contact. Wij verschijnen met alle liefde op jouw beeldscherm met advies en ondersteuning.